Ihan metsässä -näytelmä


Tapahtuman järjestäjä: Kouvolan Teatteri
Tapahtuman tyyppi: Teatteri
  • Tapahtuma alkaa: 15.09.2022
  • Tapahtuma päättyy: 30.12.2022
  • Salpausselänkatu 38 45100 Kouvola

Kuvaus tapahtumasta

Ihan metsässä on Iira Halttusen uusi metsäaiheinen näytelmä, joka nähdään Kouvolan Teatterissa syksyllä 2022. Teos tarjoaa monipuolisia näkökulmia uuden sukupolven äänellä ja haastaa kysymään, mitä metsä voi meille antaa ja mitä me voimme siltä ottaa.

Kymenlaaksossa omia sukujuuriaan selvittämässä olevan naisen puhelin soi. Isoisä jätti hänelle perinnöksi metsäpalstan. Ei arvopapereita tai osakekirjoja, vaan metsää. Kun kaupungistunut nykyihminen saa perinnöksi palan metsää, mitä ihmettä hän sillä tekee? Tässä maanläheisessä näytelmässä saa katsoja erilaisten metsätyyppien esittelyjen lisäksi pikakatsauksen perintöveroihin, metsänhoitosuunnitelmaan ja niihin pirun liito-oraviinkin. Käpylehmänä sammalkakun päällä on koko työuransa Verlalla toimineen Maria Mattsonin mietteet nykyihmisen työssäjaksamisesta ja hänen suhteestaan metsään.

Rooleissa vierailevat maamme kärkinimet Pinja Hahtola, Jussi Lankoski ja Irina Pulkka. Ohjauksesta vastaa Seppo Honkonen.

Ihan metsässä
Kantaesitys 15.9. Kouvolan Teatterin klubilla

Lue lisää: www.kouvolanteatteri.fi/ihan-metsassa


Lisätietoja tapahtumasta

Sosiaalinen media


www.kymenlaaksonihme.fi

Kymenlaakson metsäteollisuus täyttää 150 vuotta vuonna 2022. Kymijoen varrelle syntynyt metsäteollisuus muovasi Kymenlaakson ja auttoi nostaman koko Suomen vaurauteen ja maailman tietoisuuteen. Merkkivuotta on syytä juhlistaa koko valtakunnan voimin!

© 2022 kymenlaaksonihme.fi. Oikeudet muutoksiin pidetään.

L Kotka

L Kouvola

L Liitto

L Xamk