OPASTETTU PYÖRÄILYKIERROS PUUNJALOSTUKSEN ALKULÄHTEILLÄ 1. PÄIVÄ


Tapahtuman järjestäjä: Kouvolan Matkailuoppaat ry
Tapahtuman tyyppi: Opastus
  • Tapahtuma alkaa: 04.08.2022
  • Tapahtuma päättyy: 04.08.2022
  • Verlantie 295, 47850 Verla

Kuvaus tapahtumasta

 1.päivä Opastettu pyöräily puunjalostuksen alkulähteiltä

 

1. päivä  kaksipäiväisestä kierroksesta   

koko reitti VERLA-ORAVALA-VOIKKAA- KUUSANKOSKI-KOUVOLA // KOUVOLA-MYLLYKOSKI-INKEROINEN-ANJALA

Matkaan lähdetään Verlan Unescon maailmanperintökohteelta. Tutustuminen Verlan tehdasmuseoon mahdollinen. Rauhallisella matkavauhdilla edetään pikku teitä pitkin ihaillen upeaa maalaismaisemaan kohti Kymijoen rannalla sijaitsevaa Oravalan Kartanoa. Kartanolla on mahdollisuus omakustanteiseen soppalounaaseen (myös omat retkieväät voi ottaa) samalla kartanon rouvan tarinoidessa huimia historiatarinoita. Matka jatkuu Voikkaan Virtakiven ja Sikomäen kautta Voikkaan entisen paperitehdas-alueen halki. Nähdään entinen tehdaskylä, joka on alkanut löytää uutta omaa elämänmenoaan. Pysähdytään Kuusankoskella vanhan Kymintehtaan alueella olevalle Taideruukille, nähdään mm. upea uudenkarhea muraali. Matkalla pysähdytään myös kahville. Ensimmäinen päivä päättyy Kouvolan keskustaan.

Kilometreja kertyy n.35 ja tarkka matka-aika selviää matkan edetessä. Oletettu saapumisaika Kouvolaan n. klo 16-17.

Omat pyörät ja tarvittavat välineet mukaan keli huomioiden. Kouvolasta lähtee linja-auto linja 9 Verlaan 10.05 ( Verlassa n. klo 11), johon otetaan myös pyöriä.

Voit valita molemmat päivät tai vain jommankumman. Maksimi ryhmäkoko on 10 henkilöä.

Hinta 35 euroa/päivä/pyöräilijä 

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautuminen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Lisätietoja tapahtumasta

Sosiaalinen media


www.kymenlaaksonihme.fi

Kymenlaakson metsäteollisuus täyttää 150 vuotta vuonna 2022. Kymijoen varrelle syntynyt metsäteollisuus muovasi Kymenlaakson ja auttoi nostaman koko Suomen vaurauteen ja maailman tietoisuuteen. Merkkivuotta on syytä juhlistaa koko valtakunnan voimin!

© 2022 kymenlaaksonihme.fi. Oikeudet muutoksiin pidetään.

L Kotka

L Kouvola

L Liitto

L Xamk