Puusta on meidät tehty -tanssiteos Puun vuoro -näyttelyssä


Tapahtuman järjestäjä: Merikeskus Vellamo
Tapahtuman tyyppi: Tanssi
  • Tapahtuma alkaa: 24.08.2022
  • Tapahtuma päättyy: 24.08.2022
  • Tornatorintie 99, Kotka

Kuvaus tapahtumasta

Miltä näyttää, kun puu astuu vuoroonsa? Tanssiteoksessa Puusta on meidät tehty tanssitaiteilija Aino Karstinen johdattelee katsojan seuraamaan puun matkaa metsästä tehtaalle.

Merikeskus Vellamossa esillä olevaan Puun vuoro -näyttelyyn luotu teos hyödyntää näyttelytilaa ja pohjautuu siellä nähtävään ja koettavaan historiaan. Pääosassa ovat teollisuudessa työskennelleet ihmiset ja heidän työpanoksensa, joita tarkastellaan liikkeen keinoin.

Esitys alkaa klo 18 ja kestää noin 20 minuuttia. Se sopii koko perheelle. Vapaa pääsy.

Aino Karstinen on kouvolalaislähtöinen tanssitaiteilija, joka opiskelee Turun taideakatemiassa tanssinopettajaksi. Karstinen on viime vuosina toiminut tanssijana ja tanssinopettajana Kymenlaaksossa ja Turun seudulla, ja kevään 2022 hän vietti tanssiopinnoissa Norjan Stavangerissa.

Teoksen syntyä ovat tukeneet Karjalan kulttuurirahasto ja Kymin Osakeyhtiön 100-vuotissäätiö.

Tanssiteoksesta nähdään toinen esitys Merikeskus Vellamon Taidelauantai-tapahtumassa 1.10.2022. Teos liittyy Merikeskus Vellamossa avoinna olevaan Puun vuoro -näyttelyyn. Se on myös osa Kymenlaakson ihme – Metsäteollisuutta 150 vuotta -juhlavuoden tapahtumia.

 

Kuva: Äikäs Visuals 


Lisätietoja tapahtumasta

Sosiaalinen media


www.kymenlaaksonihme.fi

Kymenlaakson metsäteollisuus täyttää 150 vuotta vuonna 2022. Kymijoen varrelle syntynyt metsäteollisuus muovasi Kymenlaakson ja auttoi nostaman koko Suomen vaurauteen ja maailman tietoisuuteen. Merkkivuotta on syytä juhlistaa koko valtakunnan voimin!

© 2022 kymenlaaksonihme.fi. Oikeudet muutoksiin pidetään.

L Kotka

L Kouvola

L Liitto

L Xamk