Metsäkahvit


  • Tapahtuma alkaa: 27.08.2022
  • Tapahtuma päättyy: 27.08.2022

Kuvaus tapahtumasta

Kymenlaakson ihme –juhlavuosi haastaa kaikki mukaan juomaan metsäkahvit Suomen luonnon päivänä lauantaina 27.8.2022! Osallistu päivän tapahtumiin, lähde retkelle termospullon kera tai poikkea polulle take away -kahvin kanssa. Toteutustapa on vapaa. Ota kuva metsäkahveista ja jaa somessa tunnisteella #metsäkahvit.

Kymenlaakson partiopiiri sekä Partiolippukunta Myllykosken Koskikarat ja Myllykosken Latu järjestävät kaikille avointa ohjelmaa.

Metsäkahvila Saaramaalla
Kahvila Pisara on avoinna 27.8. klo 10-18. Kahvila sijaitsee Ruislehdonmäen leirialueella Saaramaalla, Honkalankuja 106, 45670 Kouvola.

Tervetuloa metsäkahveille Kymenlaakson partiopiirin leirialueelle Ruislehdonmäelle. Samalla voit tutustua partiotoimintaan ja partiolaisten näkemyksiin metsän merkityksestä käsityötaiteen kautta. Kahvila Pisarassa kahvi maksaa sen verran kuin haluat. Lisäksi myynnissä on leivonnaisia. Kahvilan tuotto menee partiopiirin toiminnan tukemiseen. Kymenlaakson partiopiirin johtajat ovat kahviseurana klo 15 alkaen. 

Kahvila on osa partiopiirin Johtajanuotiot -tapahtumaa. Kahvilan aukioloaikana tapahtumaan tutustuminen on maksutonta.

Metsäkahvilan järjestää Kymenlaakson partiopiiri.
Lisätietoja tästä tapahtumasta: Maria Sakki, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0407404032. 

Kymenlaakson partiopiirin verkkosivu.

Metsälettukestit & luontohotelli Myllykoskella

Metsälettukestit klo 15-18. Luontohotelli alk.klo 18.00
Hevosmäen maja, Hevosmäentie 88, 46800 Myllykoski.

Metsälettukesteillä on luvassa luontoaiheista tekemistä kaikenikäisille sekä mahdollisuus tutustua kahden paikallisen retkeily- ja ulkoilujärjestön toimintaan klo 15-18 välisenä aikana. Tarjolla maksutta kaikille nuotiolettuja, kahvia ja mehua.

Metsälettukestien jälkeen Hevosmäen metsään kohoaa luontohotelli, jossa pääsee nauttimaan syksyisestä telttayöelämyksestä. Luontohotellissa majoitut mukavasti omassa makuupussissasi omien toiveiden mukaan joko teltassa, laavussa tai riippumatossa. Majoite odottaa paikanpäällä valmiiksi kasattuna.

Aikuiset ja yli 12-vuotiaat partiolaiset ovat tervetulleita majoittumaan itsekseen tai kaverin kanssa ja tätä nuoremmat yhdessä oman tutun aikuisen kanssa. Luontohotellista voit varata paikan tai tiedustella lisäinfoa soittamalla tai viestillä 0407244949. Yöpyminen luontohotelissa ei maksa mitään. Hotellin asiakkaille tarjoillaan kevyt ilta- ja aamupala yhteishintaan 5e/hlö tai 10e/perhe.

Tapahtuman järjestää Partiolippukunta Myllykosken Koskikarat ja Myllykosken Latu.

Lisätietoa tästä tapahtumasta: Emilia Mahliolta, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0407244949. 

Metsälettukestit Facebookissa.

 


Lisätietoja tapahtumasta

Sosiaalinen media


www.kymenlaaksonihme.fi

Kymenlaakson metsäteollisuus täyttää 150 vuotta vuonna 2022. Kymijoen varrelle syntynyt metsäteollisuus muovasi Kymenlaakson ja auttoi nostaman koko Suomen vaurauteen ja maailman tietoisuuteen. Merkkivuotta on syytä juhlistaa koko valtakunnan voimin!

© 2022 kymenlaaksonihme.fi. Oikeudet muutoksiin pidetään.

L Kotka

L Kouvola

L Liitto

L Xamk