Teemu Keskisarja ja Kymenlaakson ihme


Tapahtuman järjestäjä: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Tapahtuman tyyppi: Julkaisu

Kuvaus tapahtumasta

Historioitsija Teemu Keskisarja on metsiemme puolestapuhuja ja syventynyt niin metsien merkitykseen Suomen kehitykselle kuin suomalaisten metsäyhtiöiden historiaan, teollistumiseen ja metsätalouden aluevaikutuksiin. Kymenlaakson ihmeen koordinaattorit kutsuivat Keskisarjan keskustelemaan metsistä, Kymenlaaksosta, kulttuuriperinnöstä ja tulevaisuudesta.

Podcastin aiheena on Kymenlaakson 150-vuotinen metsäteollisuus. Keskustelu ulottuu metsien merkityksestä hyvinvointivaltion syntyyn, rakennettuun ympäristöön ja metsien tulevaisuuteen. Keskustelijoina historioitsija Teemu Keskisarja, Kymenlaakson ihmeen koordinaattorit palvelumuotoilija Anu Vainio ja kulttuuriperintöasiantuntija Laura Lehtinen Xamkin Luovilta Aloilta.

Keskisarja laati myös vaikuttavan puheen metsien merkityksestä Kymenlaakson ihmeen innoittamana.

Kuuntele täältä!
Puhetta Kymenlaakson ihmeestä
Suomi on metsä

Podcast ja puhe tallennettiin Unescon maailmanperintökohde Verlassa mestarin konttorissa 5.9.2022 ja ne ovat osa Kymenlaakson ihme — Metsäteollisuutta 150-vuotta –juhlavuoden ohjelmistoa.

 


Lisätietoja tapahtumasta

Sosiaalinen media


www.kymenlaaksonihme.fi

Kymenlaakson metsäteollisuus täyttää 150 vuotta vuonna 2022. Kymijoen varrelle syntynyt metsäteollisuus muovasi Kymenlaakson ja auttoi nostaman koko Suomen vaurauteen ja maailman tietoisuuteen. Merkkivuotta on syytä juhlistaa koko valtakunnan voimin!

© 2022 kymenlaaksonihme.fi. Oikeudet muutoksiin pidetään.

L Kotka

L Kouvola

L Liitto

L Xamk