Tule mukaan juhlavuoteen

Kymenlaakson Ihmeen juhlavuotta vietettiin vuonna 2022.  Juhlavuoden ohjelmahakuun ja ohjelmaan sekä blogikirjoituksiin voit tutustua tällä sivustolla.

Juhlavuoden teema ja ohjelmahaun esittely:

Tervetuloa luomaan Kymenlaakson ihmettä ja järjestämään ohjelmaa juhlavuoteen 3.2-31.12.2022!
  

Juhlavuosi koostuu eri tahojen järjestämästä ohjelmasta, joka kootaan verkkosivustolle. Kaikille avoimen haun kautta valittavat tapahtumat tulevat osaksi Kymenlaakson metsäteollisuus 150 v. juhlavuoden virallista ohjelmaa ja tapahtumat saavat näkyvyyttä markkinointiviestinnässä. Mukaan voi hakea pitkin vuotta. Tapahtuma voi olla mitä tahansa työpajoista näyttelyihin, kävelykierroksista työnäytöksiin. Tärkeää on, että tapahtuma liittyy jollain tavalla teemaan. Näkökulma voi olla menneisyydessä, nykyhetkessä tai tulevaisuudessa!

Juhlavuoden ohjelmasta toivotaan ihmisläheistä, osallistavaa, elämyksellistä, poikkitaiteellista ja monipuolista. Ohjelma voi rakentua mm. näiden teemojen ympärille:

  • Metsäteollisuuden merkitys kymenlaaksolaisille
  • Metsäteollisuus & elinkeinot
  • Nuoret & tulevaisuus
  • Historia & kulttuuriympäristöt & kulttuuriperintö
  • Ihminen & identiteetti & ympäristösuhde
  • Luonto, kalastus, joki & teollisuus
  • Kansainvälisyys

Tule mukaan täyttämällä perustiedot tapahtumasta ja järjestävästä tahosta esitietolomakkeeseen. Tässä voit myös ilmoittaa teemavuoteen suunnittelemasi tuotteen. Juhlavuoteen valituissa myyntituotteissa sovelletaan juhlavuoden ilmettä ja logoa.

Jokainen tapahtumanjärjestäjä ja myyntituotteen suunnittelija ilmoittaa tarkemmat tiedot itse verkkosivulle kymenlaaksonihme.fi. Lähetämme mukaan hyväksytyille tahoille ohjeet, miten rekisteröityä verkkosivustolle ja ilmoittaa oma tapahtuma ohjelmaan. Tämä ei ole vaikeaa, joten ei huolta!

Ilmoitathan organisaatiosi tiedot esitietolomakkeella vain kerran, jotta jokaiselle tapahtumanjärjestäjälle tulee vain yksi käyttäjätunnus. Lomakkeella on mahdollista ilmoittaa useampi tapahtuma.

Tehdään Kymenlaakson ihme yhdessä!

Toimi näin

1. Täytä esitietolomake

Täytä oheinen esitietolomake ja lähetä se meille. Saat linkin rekisteröitymiseen sähköpostiisi.

2. Rekisteröidy

Rekisteröidy palveluun lähettämämme linkin kautta. Lähetä lomake ja saat vielä vahvistuslinkin sähköpostiisi. Vahvista rekisteröintisi lähetyllä linkillä. 

3. Vahvistus

Kun olemme saaneet rekisteröintitietosi, vahvistamme tämän ja pääset lisäämään tunnuksillasi tapahtumia sivustolle. Kun olet lähettänyt tapahtumatiedot, vahvistamme ne ja tapahtumasi näkyy sivuilla. 

Esitietolomake

Tämä kenttä on pakollinen
Tämä kenttä on pakollinen
Tämä kenttä on pakollinen
Tämä kenttä on pakollinen
Tämä kenttä on pakollinen
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
www.kymenlaaksonihme.fi

Kymenlaakson metsäteollisuus täyttää 150 vuotta vuonna 2022. Kymijoen varrelle syntynyt metsäteollisuus muovasi Kymenlaakson ja auttoi nostaman koko Suomen vaurauteen ja maailman tietoisuuteen. Merkkivuotta on syytä juhlistaa koko valtakunnan voimin!

© 2022 kymenlaaksonihme.fi. Oikeudet muutoksiin pidetään.

L Kotka

L Kouvola

L Liitto

L Xamk